Ladies Circle Wageningen en het Heerenstraat theater organiseren op 7 maart een speciale Ladies Night voor het goede doel “Make a Wish”.

Na het succes en de positieve reacties van vorig jaar, belooft het dit jaar wederom een mooie avond te worden! Door de inzet van Ladies Circle Wageningen en de gulle giften van lokale ondernemers wordt de avond gevuld door gezelligheid, lekker eten, drinken en vallen er mooie prijzen te winnen. U wordt ontvangen met een glas prosecco, in de pauze is een drankje inbegrepen en er worden heerlijke hapjes geserveerd. De kaarten voor deze avond inclusief hapje, drankje, film en prosecco kosten € 19,50 per persoon. Na afloop ontvangt u ook nog eens een rijkelijk gevulde GoodieBag!

De film van de avond is DORST gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Esther Gerritsen en vertelt over Coco (Elise van ‘t Laar) die geen idee heeft wat ze met haar leven aan moet. Als haar moeder (Simone Kleinsma) ziek blijkt te zijn, grijpt Coco het nieuwe doel in haar leven met beide handen aan en trekt bij haar moeder in.

Een zwartkomisch familiedrama over goede bedoelingen, idiote verwachtingen en de onvervulbare hunkering naar lotsverbondenheid.

Kortom, een avond door Ladies, voor ladies en gezellig met ladies! Maarre…mannen zijn natuurlijk ook meer dan welkom!

reserveer via www.heerenstraattheater.nl of bel 0317-414029

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie